Bazaren 2019 äger rum den 21-22 februari på Stockholm Waterfront Congress Centre

Värderingar matchar till rätt jobb

Arbetsförmedlingen visar ny jobbmatchning på Bazaren. Jobbsökare och arbetsgivare matchas utifrån värderingar. Båda parter kan på det sättet bättre leva upp till varandras förväntningar.

Nu ska det bli enklare för arbetsgivare och besökare på Bazaren att matchas med varandra. Både arbetsgivare och besökare gör ett värdegrundstest som sedan matchas.

Du som besökare kan göra testet direkt i din mobiltelefon eller via din dator.  När du svarat på ett antal frågor får du en personlig topplista över de arbetsgivare - som också gjort testet - som du matchar bäst med och kan söka jobb hos dem direkt.

Målet är fler relevanta samtal och att fler besökare hittar sin nästa arbetsgivare snabbare.

Arbetsförmedlingen gör det här i samarbete med Happyr.
Testet för besökare finns tillgängligt via webbsidan www.happyr.com/bazaren.
En jobblista med tjänster som arbetsgivarna på Bazaren erbjuder finns också där.  Listan finns också i mässtidningen.

 

Bazaren är öppen för alla. Mötet kommer före CV:t. Arbetsgivare som söker kompetens drar nytta av 10 000 besökare, som i sin tur kan träffa ett hundratal utställare inom utbildning, starta eget och arbete. Allt under ett och samma tak mitt i centrala Stockholm.

Utrikesfödda och ungdomar saknar ofta kontakter på arbetsmarknaden. På Bazaren kan de hitta utbildningen, praktiken eller kontakten som kan leda till ett jobb eller att våga starta eget företag. 

Bazaren skapar möten som leder vidare för den till stor del outnyttjade internationella kompetens som finns i Stockholms län.

Bazaren är öppen för alla. För just utrikesfödda och ungdomar, som ofta saknar de allt viktigare kontaktnäten på arbetsmarknaden, ger mässan överlägset stora möjligheter att hitta den avgörande utbildningen, praktiken eller kontakten som kan leda till en anställning eller egen försörjning.

På Bazaren finns möjligheten att skapa möten som leder vidare för den rika och till stor del outnyttjade internationella kompetens som finns i Stockholms län.

Bazaren samlar 70 – 80 utställare och besöks under de två mässdagarna av ca 10 000 personer.

 Content Editor ‭[2]‬

 Content Editor ‭[4]‬

 Content Editor ‭[3]‬